Verhoex Douane Service

- via Facebook

Begin november zijn we gestart met het opleiden van douane declaranten samen met KLG Europe, CST Nederland, DSV - Global Transport and Logistics en SeaconLogistics. Naast de opleiding is Ingrid Rutten binnen Seacon bezig met het meewerktraject, we hebben gevraagd wat haar ervaring tot nu toe is.

‘’Ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest in de financiële wereld waarvan de laatste 8 jaar als telefonisch hypotheekadviseur. De gehele afdeling ging verhuizen naar Amsterdam. Daardoor kwam ik bij het UWV terecht en daar heb ik deze mogelijkheid bij Seacon gekregen.

De werkomgeving in dit familiebedrijf is zeer prettig met een team van kundige mensen om mij heen die mij met raad en daad bijstaan. Het werk wordt steeds leuker en veelzijdiger omdat er dankzij deze methode steeds meer kennis bijkomt die ik meteen kan toepassen. Het is natuurlijk een hele andere materie dan hypotheken en daarom ben ik het UWV en Seacon Logistics zeer dankbaar dat zij dit leer-/stagetraject met de andere partners hebben opgezet. In maart hoop ik mijn diploma te halen en met veel plezier mijn weg verder te vervolgen bij Seacon Logistics.”

#logistiekehotspot #logistiekedienstverlener #douaneopleiding #douanedeclarant

Naar het nieuwsoverzicht