_MG_3788_bew

Werken bij Verhoex

Werken bij Verhoex, is werken in een boeiende en dynamische omgeving. Met collega’s op verschillende afdelingen, werk je voor nationale- en internationale klanten. Je draagt zorg voor kwaliteit, expertise en service op het gebied van dienstverlening in ons vakgebied, naar onze klanten toe.

Wat vragen en verwachten wij van jou?
Een professionele en servicegerichte instelling met een glimlach. Dit is een vereiste om een betrouwbare- en meedenkende partner te zijn voor onze klanten. We verwachten affiniteit met financiële-, fiscale-, juridische zaken en/of ervaring met douanewerkzaamheden en internationale handel. Openstaan voor je eigen ontwikkeling is ook één van onze vereisten. Regelmatig vinden er 'in house' scholingen plaats door diverse deskundigen. Als je je in het voorgaande kunt vinden, dan bieden wij een leuke en afwisselende baan in een internationale organisatie, een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een pensioenregeling.


Vacatures

Acquisitie naar aanleiding van onderstaande vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.

  • Declarant (40 uur)

Richt uw solliciatie, voorzien van sollicitatiebrief en CV, aan hr@verhoex.com

 


Stage

MBO en HBO studenten bieden wij de mogelijkheid om veel praktijk ervaring op te doen binnen onze internationale organisatie. Er zijn mogelijkheden op de diverse afdelingen binnen Verhoex. Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats, dan zit je bij ons goed. Stuur ons een brief met je cv (e-mail of correspondentieadres). Heb je naar aanleiding hiervan vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Opleidingen die geschikt zijn voor een stageplek:

  • Manager Transport en Logistiek niveau 4
  • Vervoerskunde
  • Fiscale economie
  • Accountancy
  • Bedrijfseconomie
  • Marketing