ISS_4960_01439

Nieuwsbrief september 2017

201623-Verhoex-mail-header_comp_small Verhoex-mail-header_service2

Voorlopige toepassing handelsakkoord EU en Canada (CETA) gaat van start op 21 september 2017

Het is bijna zover. De voorlopige toepassing van het handelsakkoord tussen de EU en Canada (CETA) gaat van start op 21 september 2017. Handelt u met Canada houd dan rekening met het volgende. Wanneer de voorlopige toepassing van het handelsakkoord in werking treed kan u een aantal voordelen verwachten bij de handel met Canada.

Lees meer...

Verhoex-mail-header_training2

Er is nog plek! Workshop douane 10 oktober 2017

Verhoex organiseert op 10 oktober van 09.00 uur tot 11.30 uur een workshop voor bedrijven die actuele kennis van douane en regelgeving willen hebben. Gedurende een workshop van 2-3 uur brengen onze experts hun kennis over met betrekking tot incoterms, douanedocumenten, risicobeheersing en oorsprongscertificaten.

Inschrijven is al mogelijk vanaf één deelnemer per bedrijf. Denkt u dat onze workshop aansluit op uw behoefte binnen uw logistieke proces?  Meld u dan nu aan!


Header FP

De mogelijkheden bij Verhoex Douane Service Fresh Park

Voor al uw douaneformaliteiten op het gebied van groente en fruit kunt u terecht bij Verhoex Douane Service Fresh Park. Hiertoe behoort het opmaken van douanedocumenten en het aanvragen van de keuring bij het Kwaliteits Controle Bureau (KCB) voor de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). Verder kunt u bij Verhoex Douane Service Fresh Park terecht voor certificaten van oorsprong, advies en de gebruikelijke service en kwaliteit die u van Verhoex Douane Service gewend bent, maar dan allemaal op het gebied van groente en fruit.

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Rene Adams of een van onze andere medewerkers van Verhoex Douane Service Fresh Park.

Header BR

Verenigd Koninkrijk wil tijdelijke douane-unie met EU

Het Verenigd Koninkrijk wil een tijdelijke douane-unie vormen met de Europese Unie, wanneer het land de Europese Unie verlaat in maart 2019. Het zal dan waarschijnlijk gaan om een overgangsperiode van ongeveer 2 jaar, om het ontstaan van chaos te voorkomen en zodat bedrijven weten waar ze aan toe zijn.

Lees meer...


VERHOEX COMPANIES

Address Olivier van Noortweg 19C, 5993 SL  Venlo, The Netherlands

P.O. Box 3301, 5902 RH Venlo, The Netherlands

T +31 (0)77-308 10 10  |  www.verhoex.com  |  E info@verhoex.com

Linkedin Facebook Twitter Youtube Googleplus

 

Disclaimer en algemene voorwaarden