03B9948702E72213

Certificaten en legalisatie

Wanneer heeft u Eur.1 certificaten, Certificaat van Oorsprong (CvO), ATR documenten en fytosanitaire certificaten nodig? Deze certificaten zijn naast het exportdocument van toepassing wanneer u gaat exporteren. De bestemming en het soort goederen zijn bepalend voor welk certificaat er aangevraagd dient te worden bij export. Wanneer u niet de juiste certificaten kunt aanbieden in het bestemmingsland dan zorgt dit voor vertraging van uw zendingen, uitleveringen stagneren en brengen extra kosten met zich mee. Goederen kunnen zelfs geweigerd worden.

Het invullen van een Eur.1 certificaat, Certificaat van Oorsprong, ATR documenten of fytosanitaire certificaten is voor veel bedrijven geen dagelijkse bezigheid. Verhoex kan dit voor u verzorgen. Onze uitstekende samenwerking met de Kamer van Koophandel is daarbij een groot voordeel. Wij maken voor u probleemloos digitaal de certificaten en sturen u deze toe.

Wilt u meer weten over het Certificaat van Oorsprong, Eur.1 certificaten, ATR documenten en fytosanitaire certificaten of het aanvragen ervan? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u hiermee graag verder.

+31 (0)77 308 10 10