RotterdamContainersChinaSanFrancisco

Verhoex Douane Service

Het invullen van douanedocumenten is voor veel bedrijven geen dagelijkse bezigheid. Het is ook niet bepaald een makkelijke taak om bezig te zijn met douanedocumenten, het vereist tijd, kennis van zaken en de juiste digitale applicaties. Maar wanneer heeft u douanedocumenten nodig? Douanedocumenten heeft u nodig wanneer u goederen gaat exporteren, importeren of doorvoeren. Welke douanedocumenten u nodig heeft is afhankelijk van het type zending; import, doorvoer of export. Gaat u goederen importeren dan heeft u een importdocument nodig, gaat u goederen die onder douanetoezicht staan vervoeren door de Europese Unie (doorvoeren) dan heeft u NCTS Transit documenten nodig en gaat u goederen exporteren dan heeft u een exportdocument nodig.

Heeft u douanedocumenten nodig voor het importeren of exporteren van groente of fruit? Dan kunt u daarvoor ook speciaal terecht bij Verhoex Douane Service Fresh Park. Onze specialistische afdeling binnen Verhoex Douane Service voor alle douaneformaliteiten op het gebied van groente en fruit.

Als betrouwbare partner (AEO gecertificeerd sinds 2010) met meer dan 50 jaar ervaring beschikken wij over actuele kennis, accuratesse en moderne communicatie. Of het nu om exportdocumenten, doorvoerdocumenten (NCTS Transit documenten), importdocumenten, certificaten of fiscale vertegenwoordiging gaat. Wij maken u wegwijs in het doolhof van de douaneregels en douanedocumenten. Daarbij werken wij nauw samen met de douaneautoriteiten en de Kamer van Koophandel.

Op het gebied van douanedocumenten biedt Verhoex Douane Service u een tweetal mogelijkheden:

  • Volledig uit handen nemen van douaneformaliteiten (inclusief douanedocumenten)
    Wij kunnen u de douaneformaliteiten volledig uit handen nemen. Dure investeringen in IT-systemen zijn niet nodig, geen extra trainingen voor uw personeel, geen interne back-up meer bij afwezigheid maar wel maximale flexibiliteit.
  • Het zelf maken en beheren van douanedocumenten met CustomsOnline©
    Verhoex kan u ook de mogelijkheid bieden om zelf douanedocumenten te maken en te beheren via het online platform CustomsOnline©. Ga hiervoor naar CustomsOnline© voor meer informatie.

Verhoex Douane Service kan voor u het volgende verzorgen:

Wilt u meer weten met betrekking tot douanedocumenten en de verschillende mogelijkheden? Of wilt u douanedocumenten laten opmaken? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder.

+31 (0)77 308 10 10


Voor advies, ondersteuning of training kunt u terecht bij Verhoex Douane Advies en Verhoex Douane Support of Verhoex Douane Training.